Designat en bikini ;)

Min designade bikini på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!Besökare

Vilka kollar in min blogg då & då? :)Drömma kan man ju.......Precis som rubriken säger, drömma... Det här är nåt jag verkligen drömmer om.
Tänk er att ha en sån garderob, att slippa rota runt bland alla plagg för att få fram ett :(Nytt halsband!Fick hem mitt fina halsband idag, som jag köpt av denna denna tjej.Hem klickatKlickade nyss hem denna fina sjal, hoppas den är lika snygg när den kommer hem också ;)Väggorden klara!!Sådär ja, nu är väggorden på plats, jag är såå nöjd! :)Nyinköpt klocka

I fredags när jag var nere på stan fick jag för mig att gå in och kolla på en klocka (har vart i behov av en ganska länge nu), så hittade jag denna enkla klocka, och vad jag fick betala för den? 75:-, helt okej va?
Från Ur&Penn :)

Gillar den, då kan man ha koll på tiden på jobbet också ;)Outfit till fredag!

På fredag bär det av till Stockholm med jobbet, vi ska gå på Wallmans salonger och se 80-tals show (jag som är född -90?), men det ska bli jätteroligt. Har redan hunnit bestämma vad jag ska ha på mig också:
7/3-10Mina väggord är påväg upp :D
Dock inte klart än, kommer upp en bild när de är färdigt, kommer bli så fint!2/3-10
Bästa i melodifestivalen, älskar den!2/3-10

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mBdkdGCqt_w&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mBdkdGCqt_w&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>