KÖRKORT!!

Jodå, igår tog jag körkort :D
Måndag igen

Trött och seg, som vanligt på morgonen :p Ska in med 12 bussen, börjar jobba 13.30 idag :) Har ont i huvudet just nu, ska klä på mig och sen gå ner och slänga i mig huvudvärkstabletter och hämta posten. Idag hade jag helst bara velat legat kvar i sängen, idag kommer inte att bli en bra dag känner jag på mig...Ledsamt....

Blir så ledsen. Varför? Två familjer har förlorat sina prinsar, sina kämpar. Victor och Elton, vilka killar. Båda prinsarna gick bort genom samma sjukdom. Starkare personer än barn, finns inte. Tänker på Victor's och Elton's familjer. Victor gick bort för lite drygt 6 månader sen, Elton gick bort igår. Gissar på att saknaden finns med dom varje dag. Ni är starka, ni är fantastiska som orkar och kämpar vidare fast det är tugnt! Tänker på er.


Två prinsar, två kämpar, samma öde.


Läs bloggen om Victor's kamp här!
Läs bloggen om Elton's kamp här!
Söndag

Söndag och klockan är halv 1 ungefär, och här sitter jag fortfarande i min morgonrock. Funderar på att gå och lägga mig och titta på någon film, kanske äta lite godis? Jag är fortfarande trött, trots att man fick vrida tillbaka klockan 1 timme.

Jaja, sen jag skrev sist (menar ett riktigt inlägg och inte bara en mening), så har de hänt lite grejer :) Eller ja, inte så mycke då, men viktiga saker.

  • Jobbar numera 30% på Friskolan Karlavagnen till i December.
  • Har klarat teoriprovet till körkortet, allstå bara uppkörning kvar nu.
Viktiga saker, härliga saker. Nä, nu ska jag se på en film.Varför är jag vaken?

Bra fråga, jag har inget svar. Jag är trött, och det var jag för flera timmar sen, varför sover jag inte? I dont know. Borde kanske gå och sova nu? Ja, det ska jag nog. Ska kolla facebook först, och inte bli sittade där i en timme till. Godnatt, förhoppningsvis.Funkar?

Funkar allt som det ska nuuuu? =)Strul?

Ser bloggen normal ut för er? Det gör den inte för mig :(