Tipsar om Gratisbio!


Sedan jag blev medlem på Gratibio har jag fått presentkort på över 450 kr, utan att betala något, perfekt! :) Man byter sina poäng, till presentkort. Och för att få poäng kan man tillexempel värva folk eller delta i undersökningar. Och det kan ju båda du och jag tjäna på? Jag får poäng, och du får 50 poäng direkt när du blir medlem och skriver du mitt namn som värvare, (elinthor) så får du 75 poäng, istället för 50 poäng. Jättebra sida tycker jag, jag var bara medlem i några dagar innan ett presentkort är på väg till mig :D Klicka här för att komma till sidan och bli medlem.

Du kan byta dina poäng mot presentkort, biobiljetter eller tidningspremerationer :)
Själv väljer jag alltid presentkort :)
Mat-tant

Idag har jag fått agera mat-tant, de ni! Inte alla som får göra det. Det var en upplevelse, verkligen. Nu tittar jag på Andra Avenyn, ska gå och lägga mig när det är slut. Börjar jobba 08.00 imorgon, men jag kan ha bilen imorgon, så då kan jag åka senare hemifrån än om jag hade åkt buss :] Så skönt. Jag är helt slut, skulle aldrig orka vara mat-tant en längre tid :p

Mitt körkort har inte kommit än, hallå?? Hade uppkörning i onsdags, han sa att det skulle ta 2-3 dagar innan de va hemma hos mig. Hela torsdagen, hela fredagen, och hela måndagen. Då borde de iaf ha vart hos mig idag? Håller ni inte med? Jag läntar ju till att hålla de i handen, men förhoppningsvis så kommer de imorgon :)

Nu ska jag kolla klart på AA, sen lägga mig och läsa och försöka sova någorlunda tidigt!Första november

Vad ska man hitta på en dag som denna? Antagligen ingenting... Jag fryser och är hungrig, så ska ta på mig någonting annat än morgonrocken och gå ner och äta nåt, sen ska ska jag nog kika på en film. Filmtips någon?