Bara några klick!

Det finns många olika sidor där man kan få gratis saker, jag har testat flera men endast från GratisBio har jag lyckats fått ihop poäng till presentkort.. Det är väldigt lätt att få ihop poäng till presentkort och biobiljetter. Jag har redan fått hem ett presentkort (50 kr) och har fått ihop poäng och beställt 2 till (100 kr), superbra!! Jag älskar GratisBio för den sidan fungerar verkligen och det är inte orimligt mycket poäng man behöver för att få presentkort, som sagt, bara några klick ;)


Om du klickar på bilden och blir medlem genom den länken, får du dessutom 75 start poäng!

Man kan samla poäng på många olika sätt:
Besöka hemsidor, tävla om priser, testa olika saker, värva medlemmar och skriva blogg inlägg om GratisBio. Genom att blogga om GratisBio kan du få mellan 10-1000 poäng per inlägg.Tips :)

Jag har sett de här klippt förut, men det är så grymt :D
En liten tjänst?

Vill be er om en liten tjänst. Som jag skrev tidigare i ett inlägg, så är ett presentkort från Gratibio påväg hem till mig :) Men vill man ha poäng, så ska man värva folk :) Och det kan ju båda du och jag tjäna på? Jag får poäng, och du får 50 poäng direkt när du blir medlem och skriver mitt namn som värvare, (elinthor). Jättebra sida tycker jag, jag var bara medlem i några dagar innan ett presentkort är på väg till mig :D Klicka här för att komma till sidan och bli medlem.
Vilket klipp!


Gratisbio igen :D

Woho, mitt första presentkort är påväg hem till mig! :) Visserligen bara 50 kr på gina ;) Men jag kunde inte hålla mig och samla ihop mera, jag ville ha hem det direkt :D

Bli medlem här!Gratisbio!

Vill verkligen tipsa er om en supersida. Man kan tjäna snabba poäng och det behövs inte jättemycket för att få ihop till ett presentkort! Gratisbio är bäst!Swoppers!

Me like swoppers.se! Har gjort massa fina byten :D Har ju även min bloppis, har vart lite seg på att uppdatera där. Men ska väl försöka komma igång med den så småning om kanske ;)Borde sova

Hallo igen, jag skulle verkligen behöva sova med tanke på att det bara blev några få timmar inatt. Men vad gör jag? Städar rummet, rensar kläder, kollar på film, allt samtidigt, konstigt att jag inte blir trött när jag håller på med något hela tiden..... Ska väl se klart på filmen iallafall, sen får det väl bli sängen och försöka sova :)


Lägger upp en tjusig bild från studenten, the happiest day in my life.12/7-09

Länge sen jag skrev nu... Skriver endast när det har hänt något som faktiskt är värt att skriva om :P Jo iallafall var jag och Marie på ikea idag :D Jag handlade med mig en byrå hem till mitt rum, min andra har gått sönder ;p Och så åkte vi till skärholmen och så shoppade jag lite på Gina.. (Ovanligt? Har hänt allt för ofta nu senaste tiden......), sen drog vi hem, bakade bullar, och grillade hamburgare, smaskens ;) Nu ska jag antagligen kika på någon film eller så :)


Min nya fina malmbyrå ;) Matchandes (stavning?) till min säng :)Värdelöst.......

Gud vad jag är värdelös på att blogga...... Särskilt under sommaren.. Använder i princip bara bloggen för att kommentera och för att kunna få svar ;) Idag kom jag hem från Tallin kryssningen, jag är helt slut och borde sova, men det är så JÄVLA varmt!!