första dagen ..

första dagen på jobbet idagrå, nice vare :] va där inne klockan sju, mötte upp henrik, väntade in lovisa :] när hon kom så fick vi våra kläder och gick och bytte om, sen gick vi upp med henrik till kontoret och kollade kontrakt och sådär, sen gick vi ner och satte oss och vänta i 30 min på att börja jobba :p gick bra iaf, lätt värt pengarna.. iofs har jag ont i fötterna nu för att ha gått i stålhätte skor i 9 timmar ;s menmen, moneeeeey <3 va mest med anela och josefin där jag jobbade, eftersom dom jobbar på samma zon ;] va massa ruuuligt folk där.. :D
massa tankar ..

jag har så mycket tankar i mitt huvud som snurar runt.. går inte att förklara hure känns.. varje gång jag ska förklara hur det känns så fastnar de på tungan, som om de inte kommer ngt och blir ofta lögn. varje gång jag ska skriva om hur allt känns så fastnar de i fingertopparna och skriver istället "ja, allt är bra med mig." men ja, ofta är allt bra med mig.. men vissa dagar, känns som om huvudet ska explodera.. vissa av orden som snurrar runt där inne ee "patetiskt, lycklig, tråkigt, glad, ledsamt".. känns som om jag har humörsvägningar ? ena timmen kan jag vara jätteglad, direkt när jag blir lite uttråkad så är allt blä. kan inte ens förklara känslan hure känns att humöret förändras så snabbt.. som nu, på dagen var jag asglad med syster och andreas, när jag kom hem var jag asglad, satte mig vid datorn och blev astjurig och deppig =/ vettefan varför, ingen har gjort mig något illa sen jag satte mig vid datorn, ändå förändras mitt humör? jag är ofta glad inuti men verkar sur mot folk, utan att jag själv märker det.. eller ibland, as deppig inuti men för att int visa för folk så visar jag på utsidan som om jag vore glad. allt bara fastnar i fingertopparna när jag ska skriva. kanske skriver mer sen, om jag pallar.. ;/

jag känner mig lycklig, samtidigt osäker och deppig? patetiskt, ja.bääästa låten.

har ni inte hört låten ras cricket - en annan man så har ni missat ngt ;D deeeen ee grym!en annan man hann före mig med att vinna hjärtat hos denna underbara tjej en annan man som får hålla hennes hand, en annan man som får ta henne i sin famn, en annan man hann före mig med att vinna hjärtat hos denna underbara tjej, en annan man som får hålla hennes hand, en annan man som får ta henne i sin famn. när jag såg henne första gången tänkte jag vilken vacker tjej hon måste bli min en dag, när jag såg henne första gången ville jag berätta att mitt hjärta slår dubbla slag, vilka ögon o vilken stil o vilken klass. du måste tro mig när jag säger att denna guzzen är vass, hur hon rör sig o för sig o sakta glider fram. o hur hon med blicken förtrollar varenda man, när hon kommer in i rummet så står klockerna still. ge mig en minut jag ska berätta vad jag vill, jag vill ha dig här vid min sida ikväll, du är så gudomligt vacker, så gudomligt snäll, du e smidig som en puma men söt som karamell, lugn som ett lamm, men ändå sexig rebell, som en sommarnatt, varm ljuv och sensuell. kvinnan jag sjunger om hon är så speciell. en annan man hann före mig med att vinna hjärtat hos denna underbara tjej en annan man som får hålla hennes hand, en annan man som får ta henne i sin famn, en annan man hann före mig med att vinna hjärtat hos denna underbara tjej, en annan man som får hålla hennes hand, en annan man som får ta henne i sin famn. i en annan tid kanske kunde de gå, i en annan tid kanske kundere bli vi två. men blickarna du ger kan du inte neka till, svara mig, är det bara jag som vill, jag har sökt så länge jag kan vänta lite till. vi kan ta de lugnt softa ta de chill, men sen vill jag veta vad som händer. jag har inte längre kontroll över alla eldarna du tänder o hoppas situationen vänder, att de blir du och jag som fattar våra händer, här och nu har jag ingen aning. för kärlek drabbar mig helt utan varning, här och nu kan jag inte gör nått, jag tror ändå du har förstått innebörden av blickarna du fått. en annan man hann före mig med att vinna hjärtat hos denna underbara tjej en annan man som får hålla hennes hand, en annan man som får ta henne i sin famn, en annan man hann före mig med att vinna hjärtat hos denna underbara tjej, en annan man som får hålla hennes hand, en annan man som får ta henne i sin famn. till mannen som hon håller kär, lyssna upp jag ska säga de här.. om nånsin skadar henne ska jag jaga dig, om du nånsin sårar henne ska ditt samveta gnaga dig. du har en gåva ifrån gud i ditt hem, du har en gåva o jag hoppas att du vårdar den och ger henne kärleken o att jag får behålla henne som vän för jag har inga problem o accptera att hon valde dig för att hon älska dig mera, mera mera mera mera mera. en annan man hann före mig med att vinna hjärtat hos denna underbara tjej.tiiisdag ..

jappjapp , nu har jag tråk. har vart ute och cyklat idag, 9 km :] de regna, men de gjorde ingenting, det var faktiskt ganska skönt.. :) och nu skiner solen, funderar på att cykla in och möta mamma vid jobbet också ;D kan ju lika gärna göra det som att sitta här ;p fast just nu glor jag på fiilm :D ska glo klart på den, sen ska jag väl cyyykla ;b pews sötisar :]
måååndag.

har städat hela mitt rum idag/inatt + hela min garderob :) sen träffa jag robin ett tag, gick promenad, tappa bort oss och sådär typ ;s hihi =] nu kom jag precis hem iallafall, glor på vingar av glas nuu! <3
bjöörn :D

det regnar ute, jippie! sitter iaf och glor på björn gustafsson :D så jefla ruuulig :D man skrattar lika mycke varje gång när man ser den ;) älska han!
det svider, i hjärtat.

sis jag älskar dig, det vet du. det var mer än två år sen jag svek dig, fattar inte hur jag kunde vara så jävla dum. jag svek dig och andreas totalt, jag kunde inte se er i ögonen på flera månader. jag bodde hos carro, jag ville inte komma hem, ni var ledsna och ringde mig varje dag och bad mig komma hem, men jag ville inte för jag skämdes, jag gick till skolan och åkte till henne direkt efter och var tillochmed beredd på att vilja flytta dit.. jag ville inte se er i ögonen, ville inte se hur besvikna ni var =/ och mamma, som bara ville att allt skulle vara bra, hon ville att jag skulle trivas hemma, såklart. jag kände mig så jävla dum, jag hatade mig själv. men jag tog mig i kragen och åkte hem, fyfan vad jag skämdes. men ni pratade med mig och sa att allt skulle ordna sig om jag aldrig gjorde om det, jag lovade och ni visste att jag aldrig skulle göra det. jag vet att du alltid finns där för mig, och det är jag tacksam för. jag älskar dig, förlåt för att jag var dum förut, men jag har bättrat mig och förstått att det var fel det vi gjorde mot er. får en klump i halsen när jag sitter och skriver de här, ångrar det fortfarande. kommer aldrig berätta för någon om det vi gjorde, jag skäms fortfarande .. jag älskar dig, det kommer jag alltid att göra. du vet att jag har bättrat mig.
första dagen på sommarlovet

jappjapp, idag äre första dagen på sommarlovet.. igår föresten så var jag och fika med robin, sen åkte vi till börsen x) och sen skjutsa han hem mig och så stog vi utanför mig och pratade i typ mer än 1 timme =] han lekte med min katt, men hon hata han, sen ville hon väl följa med han hem för hon hoppa in i hans bil :( xD du e sötast ^_^ ajah, vaknade idag vid till 11 tror jag (?), gick upp och satte mig här, kolla på en film.. gick och hämta posten, hade fått mina betyg =D har ett mvg, två vg, ett ig och resten g xD kul att jag bara har högre betyg i lätta ämnen xD mvg i datakunskap, vg i bild, vg i foto. och ig i gympa x) men de ska jag ta igen i 3;an :D så att jag slipper ha ett ig! :D jag har ont i ryggen =/ menmen, pews, ska se på nya tider nu ;)


robin igår med min katt och mina betyg x)skolavslutning idag (:

japp, hade skolavslutning idag.. tog 8 bussen in med amanda och gick med henne ut till skolan.. satt i skolan och bara väntade tills typ 10, då skulle rektorn typ prata och så.. så han snackade på lite, några sjöng.. och mitt under allt så börjar de spöregna :( xD haha, så jag och malin stog ihoptryckta under mitt paraply ;) haha. sen gick jag och malin iaf till stan och skulle fika på prinsen, fast vi käka toast :D sen drog vi där ifrån, gick runt i präntaren lite, mötte jenna, linda, katrin och sandra.. gick runt med dom ett tag och sen gick vi allihop till stationen och vänta på bussen. åkte buss med jenna och linda.. kom hem vid 1 och sen dess har jag suttit här och glott på 'humor från TV4' =D ganska ruuligt. ska in till stan om ett tag igen hoppas jag (:


(jag innan skolavslutningen imorse)hemma..

kom hem från spaninen i lördags natt, jag saknar redan.. skönt att vara hemma, jodå lite iallafall. min säng! men allt var så nice där nere, allt folk, allt liv. allting var bra! jag saknaaaar. menmen, får väl njuta av sommaren i sverige istället :] orkar inte ladda upp några bilder här, utan bilder finns på: elinthor.bilddagboken.se =D ciao.