PACKA

urix imorgon dådå, i malmö :] ganska nice. kändes lite sådär förut, var inte säker på att jag skulle åka med och så, men blev övertalad av shejla, bästaste (y). så nu har jag precis dammsugit rummet, och nu håller jag på att bädda rent så att det ska vara fint tills jag kommer hem på söndag igen ;D det är valborg idag, känns inte så viktigt, men ändå så att man vill göra någonting. menmen, blir att gå och lägga sig ganska tidigt, ska upp vid 04.50 imorgon, för att åka hemifrån mig vid 05.30 =o och bussen går från station vid 06.00, ja de är jag som kommer att vara helt död =/ menmen, de blir väl nice iallafall :) ska gå och försätta städa nu ;b


image10
(bilden är från urix i lidköping förra året)STOCKHOLM

jag är lycklig, riktigt lycklig, på riktigt. träffade mormor, morfar, micke och lars idag. alltså mina morbröder.. mina systrar, (och deras pojkvänner) var också där, + lillebror, mamma&magnus. men iallafall, micke är nog den roligaste personen jag vet =D så himla rolig, man skrattar verkligen hela tiden!! han fråga mig om jag ville hänga med till grönan sommar, ska bli sjukt roligt om de nu blir så!! :) love.

image9engla (F)

idag klockan 21.00 kommer jag att tända ett ljus för Engla och hennes familj för
att visa att jag bryr mig, hoppas att det finns fler där ute som gör det för att visa det.
vila i frid lilla söta engla juncosa-höglund. (F)

image8ÄNTLIGEN VÅR

nemen gud vad skönt, äntligen känns det som om våren är här =))) solen skiner fortfarnade, och jag har vart ute och gått i solen :) gick tillochmed utan jacka idag från skolan :D ååh jag älskar solen. åh fåglarna kvittrar sådär mysigt!